Préstec

Els usuaris i usuàries de totes les biblioteques públiques integrades al catàleg ARGUS podran endur-se en préstec un mínim de 20 documents en préstec durant 30 dies si així ho desitgen.

Com a usuaris de la Biblioteca Joaquim Montoy  podran emportar-se:

  • 10 llibres
  • 4 revistes
  • 3 audio
  • 3 vídeo / dvd

Renovacions

En cas de ser necessari, els usuaris i usuàries podran realitzar fins a 2 renovacions sempre i quan el document no tingui cap reserva prèvia a la sol·licitud de renovació.

Reserves

Cada usuari o usuària podrà realitzar fins a 5 reserves. A l’usuari o usuària se li comunicarà l’arribada del document i disposarà de fins a 5 dies per passar a recollir el document, termini a partir del qual s’anul·larà la reserva i es procedirà a satisfer la sol·licitud següent.

En el cas que s’informi a la biblioteca d’una adreça de correu electrònic, la comunicació es realitzarà mitjançant aquest sistema.

Penalitzacions

Per tal de garantir el correcte funcionament del servei i l’accés de tots els usuaris i usuàries als documents que necessiten es prega tenir especial cura en les dates de devolució dels documents prestats.

En el cas de demores en la data de devolució del document, el sistema informàtic aplicarà automàticament una penalització d’1 punt per document i dia de retard a partir de la data de venciment del préstec.

Per cada 60  punts de penalització acumulats s’aplicarà una exclusió temporal del servei de préstec a totes les biblioteques públiques de 15 dies. La data d’exclusió del servei de préstec començarà a comptar a partir de la data en què s’han retornat els documents.

Avisos

Sistema de recepció d’avisos per correu electrònic.

En cas de facilitar a la biblioteca una adreça de correu electrònic serà possible de rebre de forma automàtica avisos de propers venciments de terminis de préstecs, terminis vençuts i avisos d’arribada de documents reservats.

Per a més informació:

BIBLIOTECA Joaquim Montoy

c/ Doctor Castells, 6 – 25180 Alcarràs

Tel. / Fax: 973 79 15 38

biblio@alcarras.ddl.net

http://biblioteques.gencat.cat

biblioteques@gencat.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s