5è Aniversari: Recital de textos de Federico Garcia Lorca

El passat divendres 25 de març varem celebrar oficialment el 5è aniversari de la biblioteca amb un recital de textos de l’autor Federico Garcia Lorca, en un acte adreçat al públic adult.

La nit va començar amb unes paraules per part de la directora,  la sra. Dolors Forcada que després va passar la paraula a la regidora de cultura de la vila, la sra. Antonieta Ribes. Posteriorment es va donar pas a la lectura de textos de l’autor Federico Garcia Lorca per part d’alguns membres del grup Bao-Bap Teatre i de l’Aula de Teatre de Lleida.

Per concloure aquest homenatge a l’autor andalús, Jesús Merino professor de guitarra de l’Aula  de Música del Centre Cultural Municipal “Lo Casino” ens va delectar amb una peça de la terra andalusa,  una peça de  “soleares”.

Per finalitzar la nit i per gentilesa de la Cooperativa del Camp d’Alcarràs, varem fer un brindis per aquests cinc anys i els que  vindran!

Aprofitem aquesta finestra que tenim a la xarxa,  per donar les gràcies a tots els que hi vareu participar i  assistir, ja que sense tots vosaltres aquest acte no hauria estat possible.

Moltes gràcies!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s