Últims dies de l’exposició “100 anys d’en Massagran” a Alcarràs

A tots aquells que viviu a Alcarràs o rodalies i tingueu ganes de veure l’exposició però que encara no ho heu fet, no us descuideu, el divendres dia 8 d’abril serà l’últim dia que ho podreu fer a Alcarràs. Després viatja cap a Tremp i continua el seu recorregut per un gran nombre de biblioteques públiques de Catalunya.

 

I per tots aquells que no sabeu del que us parlem, La Subdirecció General de Biblioteques, en col·laboració amb la Fundació Folch i Torres i la Institució de les Lletres Catalanes, ha posat en marxa una nova iniciativa de promoció de la lectura a les biblioteques públiques: una exposició de petit format per a tots els públics que pren com a punt de partida la publicació el 1910 de les Aventures extraordinàries d’en Massagran i la seva continuació, Noves aventures d’en Massagran, les novel·les de Josep Maria Folch i Torres il·lustrades per Junceda. El muntatge dóna una aproximació a l’autor i la seva obra, al gènere d’aventures festives i la literatura infantil i juvenil catalana del moment.

 

L’exposició està comissariada per Eulàlia Pérez Vallverdú i Muriel Castro del Río. És una iniciativa de la Fundació Folch i Torres que compta amb el patrocini de la Institució de les Lletres Catalanes, i l’Obra Social de Caixa Sabadell, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Trobareu més informació a http://biblioteques.gencat.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s