Cloenda curs d’Iniciació a Internet

El passat mes de novembre varem reiniciar els cursos d’Internet, que temps enrere ja havíem impartit a la biblioteca.

En principi no estava programat, per aquest motiu no va aparèixer cap notícia anterior al bloc ni a l’agenda, tal hi com fem usualment. Però degut a la demanda, i després d’una mica de reorganització s’ha pogut portar a terme amb 8 assistents, tots ells amb molta voluntat i ganes d’aprendre.

 El curs té una durada total de 12 hores, en les que s’aprèn bàsicament a utilitzar el teclat, navegar per la xarxa i la creació i utilització d’un compte de correu electrònic. Bàsicament, el que es pretén, es que els participants perdin la por a l’ordinador i s’atreveixin a fer els primers passos a Internet.

 Us deixem amb una foto d’aquest grup tant maco que hem tingut i si coneixeu algú interessat per a propers cursos només cal que passi a inscriure’s a la biblioteca. Les classes es realitzen els matins dels dimarts i dijous,  de 9:30 a 11:00 hores.

 

A part d’aquesta iniciativa, la biblioteca des de fa temps, ofereix el servei RESERVA LA TEVA BIBLIOTECÀRIA que consisteix en sessions personalitzades de 45 minuts per resoldre dubtes referents a les noves tecnologies com poden ser comprar un bitllet d’avió, crear un compte de correu o descarregar fotografies de la càmera a l’ordinador. Només cal passar per la biblioteca i emplenar una butlleta.

Per tant, ja no hi ha excusa que valgui per no estar al dia amb les noves tecnologies!

Fins aviat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s