Exposició “L’aigua al segle XXI”

Del 15 al 23 de març de 2012.

L’aigua és la base de la vida i un bé escàs que cal gestionar racionalment pel bé de la humanitat i dels ecosistemes. Una gestió responsable de l’aigua significa fer front als desafiaments planetaris en l’àmbit social i ambiental, com la pobresa, la salut i els conflictes, entre d’altres. 

Per donar resposta a aquest repte, el Programa Mundial d’Avaluació dels Recursos Hídrics de les Nacions Unides, que coordina la UNESCO, va publicar l’any 2003 l’Informe de les Nacions Unides sobre el desenvolupament dels recursos hídrics al món: aigua per a tothom, aigua per a la vida.

En aquest context, Unescocat i la Fundació Territori i Paisatge de l’Obra Social de Caixa Catalunya han elaborat l’exposició “L’aigua al segle XXI”, una proposta didàctica basada en aquest informe. Aquesta exposició està destinada a joves d’educació secundària.

És per aquest motiu que durant aquesta setmana tots els alumnes de 6è curs del CEIP Comtes de Torregrossa i 1r d’ESO de l’INS d’Alcarràs visiten la biblioteca.  Us convidem a tots vosaltres a que també ho feu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s