Avui cloenda de l’exposició Abracadabra, pota de cabra!

“Els llibres són màgics. Però com que la seva és una màgia quotidiana, ja no ens sorprèn, i fins i tot ens sembla menys extraordinària. Ara bé, si la capacitat de traslladar-nos del nostre segle als que han estat, els que seran o els que podrien ser; de transportar-nos d’aquest univers a altres de més o menys llunyans; de fer-nos parlar i viure amb persones, pensar en animals o coses reals i fabuloses; si aquesta habilitat de suspendre l’espai, el temps i, sobretot, la nostra incredulitat, no és màgia pura, llavors què és?”

Aquest és una part del text amb que el President del Consell Català del Llibre per a Infants i Joves, Jordi Ainaud, ens presenta l’exposició que hem tingut a la biblioteca durant el mes d’octubre “Abracadabra, pota de cabra!”.

Tal hi com indica el seu nom, es tracta d’una fantàstica exposició de llibres que parlen de la màgia, dels mags, bruixots i tot allò que els envolta. Més de 500 alumnes de les dues escoles de primària  d’Alcarràs i algun grup de residents d’Aspros ens han visitat i han pogut gaudir-ne. Us deixem amb un petit resum.

I avui com a cloenda, espectacle de Màgia a la Biblioteca. Ja us contarem com ha anat, segur que passarem una bona estona.

Bona castanyada!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s