Cessió de fons de l’Associació Excursionista l’Aspardenya d’Alcarràs

El passat 12 de novembre l’Associació Excursionista l’Aspardenya d’Alcarràs va fer entrega del seu fons bibliogràfic a la Biblioteca Joaquim Montoy d’Alcarràs.

P1350567 - copia

 L’entitat excursionista va decidir ampliar el fons bibliogràfic existent i durant aquest 2015 ha anat recollint les diferents propostes bibliogràfiques que els socis han fet arribar per concretar-ne l’adquisició. Aquest acord de col·laboració entre la Biblioteca Municipal d’Alcarràs i l’Aspardenya fa més accessible i facilita el préstec als socis de l’associació així com amplia l’oferta de llibres d’aquesta temàtica i els posa a l’abast de la resta d’usuaris de la Biblioteca.

Els llibres entregats corresponen a temàtiques ben diverses però sempre relacionades amb les activitats al medi natural. N’hi ha d’escalada, esquí de muntanya, descens d’engorjats, escalada en gel, senderisme, nutrició, carrera a peu, bicicleta de muntanya, etc.

Completen el fons bibliogràfic diversos exemplars la revista Vèrtex que també estarà disponible per a tots els usuaris de la Biblioteca i que s’anirà rebent periòdicament. Per tant gràcies a aquesta col·laboració la biblioteca i tots els usuaris podrem gaudir d’un nodrit fons de rigorosa actualitat.DSCN4705

Moltes gràcies als membres de l’Associació Excursionista l’Aspardenya, no cal dir que ens agrada molt que ens tingueu en compte per aquest tipus de col·laboracions i des d’aquí animem a la resta d’associacions que vulguin portar a terme iniciatives com aquesta o similars. Restem obertes a tot tipus d’iniciatives de qualsevol de les entitats del nostre municipi.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s