10 anys compartint històries

Un 18 de març de fa 10 anys, per ser més exactes la nova seu de la biblioteca obria les seves portes . Alcarràs té biblioteca des del 1968  falta poc per fer 50 anys,  ha plogut molt des d’aleshores,  el nostre poble a sofert una gran transformació i hem tingut que dotar-lo de noves infraestructures per cobrir les seves necessitats. La biblioteca n’és una d’aquestes.

Durant aquests 10 anys son moltes les activitats que s’han portat a terme, el material que tenim disponible i el nombre de préstec que s’ha fet però l’acte de celebració va voler  ser un reconeixement a totes les persones que amb el vostre suport ens heu acompanyat tots aquests anys i ens heu ajudat a que aquest espai sigui una part importat del vostre dia a dia.

També vam considerar necessari la implicació dels infants de la vila, i ho vam fer amb  un Concurs de Punts de Llibres en motiu del 10è Aniversari. Gràcies a la col·laboració de les dues escoles i l’Institut hem comptat amb una alta participació. Podeu veure les obres que s’hi han presentat si passeu per la biblioteca i els punts de llibre guanyadors us els regalarem per Sant Jordi.

I el plat fort de la vetllada va ser la presentació de l’últim llibre de Màrius Serra Res no és perfecte a Hawaii. Com ja sabeu és escriptor, periodista, autor de mots encreuats, traductor de l’anglès i enigmista català. Una magnífica companyia per una celebració tan especial.

Gràcies a tots en general amb 10 anys sou moltes les persones que ens heu donat recolzament, sense  vosaltres la  biblioteca no tindria  l’oxigen  necessari  per viure i créixer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s